Nieuwsbrief Deelnemers
Juli 2019
Groen licht voor nieuw pensioenstelsel
Het zal u niet ontgaan zijn, er komt een nieuw pensioenstelsel. Met nieuwe regels voor de AOW-leeftijd en nieuwe regels voor het aanvullende pensioen van ons fonds. Wij volgen de ontwikkelingen en houden u via de website  op de hoogte.
Hypotheek en pensioen
Uw eerste huis: een mijlpaal in uw leven. Of bent u al toe aan uw tweede of derde koopwoning? Bij de financiering speelt uw pensioen een rol.

  Lees meer
Pensioen op maat
Bij ons kunt u kiezen wanneer u met pensioen gaat. Of de eerste jaren meer pensioen, en later minder. Wij noemen dat Pensioen op maat. Maar wilt u bijvoorbeeld in deeltijd met pensioen, dan kan dat alleen in overleg met uw werkgever. Het arbeidscontract moet immers aangepast worden.

  Welke keuzes hebt u?
Jaarverslag 2018 staat online
In ons jaarverslag leest alles over de cijfers en ontwikkelingen bij ons pensioenfonds in 2018. We maken de balans op en ons bestuur legt verantwoording af over het gevoerde beleid. 
Onze financiële positie
Pensioenfondsen hebben veel last van de lage rente. Daardoor moeten wij meer geld opzij zetten om in de (verre) toekomst alle pensioenen te kunnen betalen. Wij publiceren elke maand onze actuele financiële positie op onze website. Eind mei was de beleidsdekkingsgraad 104,3%. De maand ervoor was dat 104,4%. 

Deze nieuwsbrief is verzonden aan